Om Benito
Benito España
Mesón España er ejet og drevet af spanskfødte Benito España, der tidligere har arbejdet som konditor og kok herhjemme og i udlandet, bl.a. i Frankrig og Sydamerika. I foråret 2003 startede Benito cateringfirmaet Benitos Køkken. Det har nu udviklet sig til import af delikatesser fra Spanien og tapasbaren i Viktoriagade. Det er hans store kendskab, erfaring og lyst til mad, der har fået Benito til at starte eget firma.
Benito España er opvokset med sine spanske forældre i Provence i Frankrig – dog har han nydt godt af det spanske køkken hos familien i Cieza. Benito har fundet frem til nogle af de råvarer og produkter, som han har savnet, og i dag importerer han nogle af de fineste spanske varer; mange med eneret i Danmark.
Mesón España benytter råvarer fra en række af Spaniens mest traditionelle producenter, hvor kvalitet er en ære.
Benito giver gerne videre af sine ideer til hvordan de forskellige produkter kan anvendes og fortæller gerne om de mange måder, man kan lave tapas på.